Okyanus Klima Kombi Servisi

OKYANUS SERVÄ°S

Yüksek kalitede servisi kendimize ilke edindik.

Uygun fiyata çözüm gerçekleştirmekteyiz.

Yüksek Kalitemiz ve Servis Çeşitliliğimizle

Sektörde Önemli Bir Açığı Kapatıyoruz

Özel Klima servisi, klima bakımı, klima onarımı, klima teknik servisi, klima montajı, klima demontajı, klima tamircisi, klima yer değiştirmesi hizmetleri vermekteyiz.

Klimalar her türlü yaşam alanlarında insanlara ferahlık ve konfor sunan, yaz ve kış aylarının vazgeçilmez cihazlarıdır. Bunlar, özellikle gelişen teknoloji ile beraber daha da gelişen ve yenilenen özellikle evlerde, restoranlarda, otellerde ve aklınıza gelebilecek her yerde kullanılan oldukça faydalı aletlerdir. Her türlü hava şartlarında kullandığımız cihazlarımızın havadan aldıkları kirleri biriktirerek hem insan sağlığına zarar verdiğini hem de kullanım ömrünün azaldığını biliyor muydunuz? En üst seviyede konfor alabilmeniz için yılda 2 defa periyodik bakımını yapmanız gerekmektedir. Eğer yapmazsanız, size rahatlığı ve ferahlığı sunan klimanız bir anda sağlığınız için en büyük tehdit haline gelebilir.



Özel Kombi servisi, Kombi bakımı, Kombi onarımı, Kombi teknik servisi, Kombi montajı, Kombi demontajı, kombi tamircisi, Kombi yer değiştirmesi hizmetleri vermekteyiz.
Özel Beyaz Eşya servisi, Beyaz Eşya bakımı, Beyaz Eşya onarımı, Beyaz Eşya teknik servisi, Beyaz Eşya tamircisi hizmetleri vermekteyiz.
Klimalar en aktif kullanılan elektronik aletlerindendir. Özellikle sıcak yaz aylarında, gece gündüz evlerimizde ya da işyerlerimizde onların serinliğinden yararlanırız. Sürekli çalışan cihazlar zamanla havadaki bakterileri ve mikropları biriktirmeye başlar. Yapılan bakımlar bu aletleri bakterilerden arındırıp temizler. Bakım yapılmazsa cihaz, havayla beraber bu mikropları da üflemeye başlar. Bu durum da bir süre sonra teneffüs ettiğimiz havadan çeşitli hastalıklar kapmamıza yol açar. Hastalıkların yanı sıra cihazların kirle dolması onun performansını da etkiler. Daha yavaş çalışmasına ve etkili olmamasına yol açar.


Bu cihazların bakımı her yönden çok önemlidir. Az sayılmayacak paralar verdiğimiz bu teknoloji ürünleri, cüzi miktarda bakım ücreti ile temizlenebilecekken bu iş ihmal edilirse çok daha büyük masraflar karşımıza çıkacaktır. Sağlığınızdan ve paranızdan olmak istemiyor ve cihazlarınızın tam performansı ile çalışmasını istiyorsanız periyodik bakımları ihmal etmeyin. OKYANUS Klima Servisi, alanında uzman ve deneyimli kadrosu ile cihazınızın bakımını doğru ve etkili bir şekilde yapar. Yine sizlere tamir ve yedek parça hizmeti de vermektedir. Unutmayın bakımı uzman kişilere yaptırmazsanız eskisinden de kötü bir sonuç alabilirsiniz. O yüzden bakım yaptıracağınız firmanın referanslarına, çalışma şekillerine, tecrübelerine ve alanında uzman olmasına dikkat etmeniz gerekir.
Okyanus Klima Servisi ile düzenli bakım yapılır, cihazınızın ihtiyaçları giderilir ve tüm sorunlarına çözüm bulunur. Böylece daha uzun ömürlü ve daha performanslı çalışmasını sağlar. Unutmayın temiz klimalar aynı zamanda daha az enerji de harcamaktadır. Bakım sonrası cihazınız daha az enerji yakacağını ve bu durumun faturalarınıza da yansıyacağınızı unutmayın.
Business name: Ocean Technical Services | Air Conditioning Service / Combi Service
Address: Zafer, Ceyhan Sk. No:19, 34197 Bahçelievler/Ä°stanbul, Turkey
Phone: +902124510134
Email: okyanusteknikservis@gmail.com
Tags: Ã–zel Klima Servisi, Klima Bakımı, Klima Onarımı, Klima Teknik Servisi, Klima Montajı, Klima Demontajı, Klima Tamircisi, Klima Yer DeÄŸiÅŸtirmesi Hizmetleri Vermekteyiz
Descriptions: Okyanus Klima Kombi Servisi

Post a Comment

0 Comments